کد خبر 392429
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲

یک نشریه ژاپنی روز سه شنبه در گزارشی نوشت: مقام های دفاعی هندوستان در نظر دارند فناوری ساخت جدیدترین ناوهواپیمابر هندی را ارتقا داده و روند ساخت آن را تسریع کنند.

به گزارش مشرق، مجله ژاپنی «دیپلمات» در این گزارش نوشت: ناو هواپیمابر ساخت هندوستان «آی ان اس ویشال» نام دارد و پیش بینی می شود روند سال آن 10 سال طول بکشد.

هندوستان هفته گذشته اعلام کرد که یکی از دو ناو هواپیمابر خود را تا سال 2016 میلادی از رده خارج خواهد کرد. این ناو «آی ان اس ویرات» نام دارد و دهلی نو آن را سال 1987 میلادی از بریتانیا خریده بود.

ناو هواپیمابر دیگر هندی ها «آی ان اس ویکرامادیتیا» نام دارد که سال 2013 میلادی از روسیه تحویل گرفته شد.

انتظار می رود نخستین ناو هواپیمابر ساخت هندوستان که «ویکرانت جدید» نام دارد تا سال 2018 میلادی به بهره برداری برسد.

دریادار بازنشسته «راوی وهرا» گفت: برنامه نهایی هندوستان در اختیار داشتن پنج ناو هواپیمابر، شامل ناوهای کوچک و بزرگ در ناوگان دریایی خود است.

مقام های دفاعی هند تاکید دارند که وزن دقیق ناو «ویشال» و نوع پیشرانه آن ناو تا چند ماه آینده تعیین خواهد شد. انتظار می رود ساخت ویشال حدود 10 سال طول بکشد.

گفته می شود هندی ها قصد دارند «سامانه پرواز الکترومغناطیسی هواپیما» را روی این ناو نصب کنند. این سامانه که توسط شرکت «جنرال اتومیکس» آمریکا برای ناوهواپیمابر «جرالد فورد» طراحی شده بود، امکان پرواز سریع تر و آسان تر هواپیما را فراهم می کند و ارتش هند می تواند از هواپیماهای سنگین تر و با مهمات بیشتر روی عرشه کشتی استفاده کند.

همچنین برخی کارشناسان می گویند همکاری آمریکا و هند در ساخت ناو هواپیمابر می تواند راه را برای ساخت جنگنده مشترک هموار کند.

نشریه دیپلمات نوشت: البته آنهایی که با مسایل دفاعی هند آشنا هستند، می دانند که گاه میان سخن تا عمل فاصله وجود دارد. ساخت ناوشکن «ویکرانت جدید» تا همین امروز، چهار سال از برنامه عقب بوده و بارها با مسایل فنی و مالی رو به رو شده است. همکاری آمریکا و هند در ساخت ویشال نیز نیازمند شرایطی است که شاید طرح را با تاخیر مواجه کند.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علیا ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
    0 0
    قابل توجه اونایی که تا 1 سال از زمان رونمایی نهایی وعده داده شده ی زیر دریایی فاتح میگذره میان و داد و بیداد میکنند که آآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییی پس اونم ماکت بوده لابد. ناو هندی با پشتیبانی فنی و لجستیکی آمریکا و روسیه 4 سال عقبه از زمان بندی و هواپیمای جنگنده ی اف35 هم سه سال عقبه. اونوقت ما توی تحریم و توی اولین تجربه ی طراحی چنین تسلیحاتی انتظار دارید 1 روز هم تاخیر نداشته باشیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس